TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Okul Müdürümüz başkanlığında okulumuz yönetici ve öğretmenlerinin katılımı ile yeni müfredatın tanıtıldığı bir toplantı düzenlendi.

07.05.2024 46

Okul Müdürü Gültekin SELVİ, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan " Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağı hakkında kısa bir bilgi verdi.

Okul Müdürü yaptığı konuşmada, yeni müfredat taslağının kamuoyuna açıklandığını ve eğitim paydaşlarının bu taslağı incelemesi ve görüşlerini Milli Eğitim Bakanlığına iletmeleri gerektiğini belirtti. Öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin görüşlerinin müfredatın şekillenmesinde büyük önem taşıdığını vurguladı ve değerlendirmelerin https://gorusoneri.meb.gov.tr adresinden paylaşılması gerektiğini söyledi.

Ayrıca Okulumuz Meslek Dersleri ve İlçemiz DKAB ilçe Zümresi kendi alanlarıyla ilgili ilçe müfredat değerlendirme toplantısını okulumuzda gerçekleştirdiler.

07-05-202407-05-202407-05-2024