SAKARYA / KAYNARCA - Şehit Mansur Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzda Oryantasyon Eğitimi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize yönelik oryantasyon çalışmasını gerçekleştirdi.

Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize oryantasyon eğitimi ile rehberlik ediyoruz. Bu çalışma ile öğrencilerimize, okulumuzu, öğretmenlerimizi ve okul kurallarını tanıtmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda sınıf arkadaşları ile kaynaşmalarını sağlayarak sosyal uyumlarını hızlandırıyoruz.

Oryantasyon eğitimi kapsamında:

•             Okulumuzun bölümlerinin tanıtımı

•             Akademik program ve ders içeriklerinin paylaşılması

•             Okul kuralları ve disiplin yönetmeliklerinin anlatılması

•             Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler hakkında bilgilendirme

•             Yeni arkadaşlarla tanışma ve takım çalışması etkinlikleri yer alacaktır.

12-09-202412-09-202412-09-202412-09-2024

Yayın: 12.09.2024 - Güncelleme: 12.09.2024 12:57 - Görüntülenme: 78