SAKARYA / KAYNARCA - Şehit Mansur Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: okul

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin tamamına Temel Afet Bilinci Eğitimi vererek öğrencilerimize “Deprem, sel, yangın vb doğal afetlerde nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirildiler.

Ekm

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmenleri ve Gönüllü Öğrencilerimiz Dünya Uzay Haftası Etkinliği Düzenlediler.

Ekm

Okulumuz Akademik Çalışmalar ve Takip Komisyonu tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik sene başı motivasyon, planlama ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ'NE GENEL BAKIŞ

“Köklerden Geleceğe” Eğitim birçok bileşeni olan bir bütündür. Bir ayağı geçmişte duran eğitimin diğer ayağı insanlığın geleceğine ufuklar açan bir kapıdır. Millî ve manevi değerler manzumesi ile maddi gelişmenin zirvesini hedefleyen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli; felsefemize dayanan öğretim programlarının temel yaklaşımı, öğrenci profili, Erdem-Değer-Eylem Çerçevesi, beceriler çerçevesi bileşenlerinden oluşan bütüncül bir modeldir.

Ekm

MEB - İHH - EĞİTİM-BİR-SEN Ortaklığında yürütülen İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimize tanıtım sunumu gerçekleştirdik.

Eyl

Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Süleyman Demiryürek ve beraberinde Müftülük Şube Müdürü, İlçe Vaizi ve Din Eğitimi Uzmanımızı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle buluşturduk.

Eyl

Sakarya İl emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Okul Geçidi Görevli  Belgesi takdim edildi.

Eyl

Kaynarca Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri Okulumuzu Ziyaret Ederek Gençli Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdiler.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri ile velilerin görüşme saatleri belirlennmiştir.

Eyl

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Biriminden Sorumlu Müdür Yardımcısı Yakup Kalaycı okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Eyl

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize yönelik oryantasyon çalışmasını gerçekleştirdi.

Eyl

Sakarya'nın Kaynarca ilçesindeki Şehit Mansur Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Anadolu Ajansı (AA) fotoğraflarından oluşan "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Eyl

2024 2025 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlıklarımızı Tamamlayarak Okulumuzu Öğrencilerimizle Temiz Nezih ve Güvenilir Bir Ortamda Buluşturduk.