HEDEF YKS!!!

12. SINIFLARLA HEDEF YKS: MOTİVASYON TOPLANTISI

10.11.2023 99

12. Sınıf öğrencilerimizle ara tatil öncesi "HEDEF YKS:MOTİVASYON" gündemiyle toplantı gerçekleitirildi. Okul müdürü Gültekin SELVİ, Müdür Yardımcıları Mustafa EKİZ ve Fatma DEMİRELLİ, Okul Psikolojik Danışmanı Adem KALDAN İLE KOÇ/Danışman Öğretmelerimizin katılımıyla gerçekleitirilen toplantı oldukça  verimli oldu. Okulumuzun YKS çalışmalarında 12. sınıflara sunduğu olanaklar hatırlatılırken bu olanakların öğrencilerimiz tarafından verimli kullanılması gerektiğinin altı çizildi. Ayrıca MEB tarafından sağlanan yardımcı kaynak kitapların süreçte çok yardımcı olacağının altı çizildi. Bununla birlikte DYK ve EBA akademik destek platformundan azami ölçüde yararlanılması gerektiği vurgulandı. Tüm bunlara ek olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün NEHİR projesi kapsamında çalışmalarının işimizi oldukça kolaylaştıracağı vurgusu yapıldı. Başarı  için motivasyonun önemini vurguladığımız toplantıda  sloganımız "biz üniversiteliyiz, zekaya değil çalışarak başarmanın gücüne inanıyoruz" oldu.

10-11-202310-11-202310-11-2023