HEDEF YKS: VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

HEDEF YKS: VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

05.03.2024 72

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerimizin YKS hazırlık sürecinde 2024 Mart ayına kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla veli toplantısı gerçekleştirildi. Okul Müdürü Gültekin SELVİ, Psikolojik Danışman Adem KALDAN, Müdüryardımcısı Mustafa EKİZ ve Sınıf Rehber Öğretmeni H. Rıdvan YILDIRIMIN katıldığı toplantıya velilerimizin iştiraki memnuniyet vericiydi. Toplantıda Okulumuzda yürütülen YKS Hazırlık sürecini destekleyici faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Bugüne kadar yapılan deneme sınavlarının istatistikleri paylaşıldı. BADİ arkadaş (yks çalışma arkadaşı) değerlendirme formu verileri velilerle paylaşıldı. Kalan 3 aylık sürenin özellikle AYT ağırlıklı gündemle evde, okulda artarak devam ettirilmesinin zaruriyeti üzerinde duruldu.

05-03-202405-03-202405-03-2024